انواع شیر استریلیزه و هموژنیزه ساده و طعمدار:
قلب تمام فرآوردههای لبنی و مهمترین عامل در کیفیت آنها، شیر است. برای دریافت آنها، بالاترین سطح استاندارد رعایت میشود. ما شیرهای پالود را بلافاصله بعد از دوشیده شدن به دلکدهی پالود میرسانیم و به کمک بهروزترین تجهیزات اروپایی، فرآوردههای لبنی خوشمزه و سالمی را تهیه میکنیم که طعم آن با تمام محصولات بازار متفاوت است.
انواع پنیرهای پالود:
پنیر یکی از پرطرفدارترین فرآوردههای لبنی است و مواد مغذی بسیاری دارد که تمام آنها را از شیر به ارث برده است. از میان این مواد میتوان به پروتئین، کلسیم، فسفر، انواع ویتامین و کربوهیدراتها اشاره کرد. پنیرهای پالود از فرآوری شیرهای تازه و باکیفیت دلکدهی پالود تهیه شده و میتواند با طعم لذیذ خود، عضو جدانشدنی سبد غذایی شما باشد.
انواع خامه های پالود:
خامه شکل مدرنتری از سرشیر است که از چربیهای جمع شده روی سطح شیر تهیه میشود. در زمانهای قدیم برای تهیهی سرشیر نیاز بود تا شیر برای مدت زیادی ساکن بماند. اما در دلکدهی پالود با استفاده از جدیدترین تجهیزات اروپایی، چربی شیر با روش سانتریفیوژ، به راحتی از آن جدا شده و آمادهی تبدیل شدن به خامههایی با طعم لذیذ و ارزش غذایی بالا میشود. خامهی پالود همراهی خوشمزه برای صبحانه و شیرینیپزیهای شما است.
کره پاستوریزه پالود:
کره پاستوریزه حیوانی پالود یکی از خوشمزهترین و محبوبترین فرآوردههای لبنی است که از بههم زدن مداومِ خامهی شیر تهیه میشود. این محصول، منبعی عالی از انرژی و ویتامین A است. در دلکدهی پالود، خامهی شیرینی که از شیر تازهی گاو بدست میآید، با مجهزترین روش کرهزنی مداوم، تبدیل به کرهای لذیذ میشود که میتوان آن را در وعدهی صبحانه، آشپزی و شیرینیپزی بکار برد.
انواع AMF:
(روغن زرد حیوانی)
این محصول در صنایع غذایی–آشپزی، مصارف خانگی و کلیه مواد غذایی که حاوی چربی شیر میباشد کاربرد دارد.
فرآوردههای پودری لبنی:
فرآوردههای پودری پالود شامل پودر پروتئین تغلیظ شده شیر (mpc)، پودر شیر خشک، پودر شیرخشک و آب پنیر (لاکتوسرم) و پودر آب پنیر است که همگی از شیرهای تازه دلکدهی پالود تهیه میشوند.