محصول
کره پالود
در بستهبندی فرمسیل” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MDFmYWE4ZGQwNjIyIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2FmYWZhZiJ9fQ==” title_width=”100″]
این فرآورده در چهار نوع زیر تولید می شود:
کره لاکتیکی بدون نمک: به ماده اولیه این محصول، باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده گردیده که باعث ایجاد طعم کمی ترش و دلپذیر شده است.
کره لاکتیکی بانمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن علاوه بر باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک، نمک نیز اضافه می شود .
کره غیر لاکتیکی بدون نمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده نشده و به “کره شیرین“ معروف است، این محصول جهت تولید روغن زرد یا روغن حیوانی و صبحانه مورد مصرف قرار میگیرد.
کره غیر لاکتیکی بانمک: محـصـولی که در آن مـاده اولیه باکتـری هـای تولیـد کننده اسید لاکتیک به آن اضافه نشده و مقـداری نمک مطابق استــاندارد به آن اضافه می گردد” after_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLnRpdGxlLWFmdGVyX3RpdGxlIl19LCJzZWxlY3Rvcl9pZCI6IjYzZDdhZDdkNDkyZjAiLCJkYXRhIjp7ImRlc2t0b3AiOiIjYWZhZmFmIn19″ after_font_size=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAudGl0bGUtYWZ0ZXJfdGl0bGUiXX0sInNlbGVjdG9yX2lkIjoiNjNkN2FkN2Q0OTJmMCIsImRhdGEiOnsiZGVza3RvcCI6IjE2cHgifX0=” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2M2Q3YWQ3ZDQ5MmYwIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzc3Nzc3NyJ9fQ==”]
(یک قاشق کره پاستوریزه بدون نمک معادل ۱۵ گرم)
در بستهبندی فویل” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MDFmYWE5OWE1MmI1IiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2FmYWZhZiJ9fQ==” title_width=”100″]
این فرآورده در چهار نوع زیر تولید می شود:
کره لاکتیکی بدون نمک: به ماده اولیه این محصول، باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده گردیده که باعث ایجاد طعم کمی ترش و دلپذیر شده است.
کره لاکتیکی بانمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن علاوه بر باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک، نمک نیز اضافه می شود .
کره غیر لاکتیکی بدون نمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده نشده و به “کره شیرین“ معروف است، این محصول جهت تولید روغن زرد یا روغن حیوانی و صبحانه مورد مصرف قرار میگیرد.
کره غیر لاکتیکی بانمک: محـصـولی که در آن مـاده اولیه باکتـری هـای تولیـد کننده اسید لاکتیک به آن اضافه نشده و مقـداری نمک مطابق استــاندارد به آن اضافه می گردد.” after_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLnRpdGxlLWFmdGVyX3RpdGxlIl19LCJzZWxlY3Rvcl9pZCI6IjYzZDdiNTA5ZGIyYWYiLCJkYXRhIjp7ImRlc2t0b3AiOiIjYWZhZmFmIn19″ after_font_size=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAudGl0bGUtYWZ0ZXJfdGl0bGUiXX0sInNlbGVjdG9yX2lkIjoiNjNkN2I1MDlkYjJhZiIsImRhdGEiOnsiZGVza3RvcCI6IjE2cHgifX0=” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2M2Q3YjUwOWRiMmFmIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzc3Nzc3NyJ9fQ==”]
(یک قاشق کره پاستوریزه بدون نمک معادل ۱۵ گرم)
در بستهبندی رول” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2M2QwZDE4YjExNmJhIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2FmYWZhZiJ9fQ==” title_width=”100″]
این فرآورده در چهار نوع زیر تولید می شود:
کره لاکتیکی بدون نمک: به ماده اولیه این محصول، باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده گردیده که باعث ایجاد طعم کمی ترش و دلپذیر شده است.
کره لاکتیکی بانمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن علاوه بر باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک، نمک نیز اضافه می شود .
کره غیر لاکتیکی بدون نمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده نشده و به “کره شیرین“ معروف است، این محصول جهت تولید روغن زرد یا روغن حیوانی و صبحانه مورد مصرف قرار میگیرد.
کره غیر لاکتیکی بانمک: محـصـولی که در آن مـاده اولیه باکتـری هـای تولیـد کننده اسید لاکتیک به آن اضافه نشده و مقـداری نمک مطابق استــاندارد به آن اضافه می گردد.” after_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLnRpdGxlLWFmdGVyX3RpdGxlIl19LCJzZWxlY3Rvcl9pZCI6IjYzZDdiNTI3ODNjYjciLCJkYXRhIjp7ImRlc2t0b3AiOiIjYWZhZmFmIn19″ after_font_size=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAudGl0bGUtYWZ0ZXJfdGl0bGUiXX0sInNlbGVjdG9yX2lkIjoiNjNkN2I1Mjc4M2NiNyIsImRhdGEiOnsiZGVza3RvcCI6IjE2cHgifX0=” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2M2Q3YjUyNzgzY2I3IiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzc3Nzc3NyJ9fQ==”]
(یک قاشق کره پاستوریزه بدون نمک معادل ۱۵ گرم)
در بستهبندی کارتن” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NDg5OTE5ZjA4MzdlIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2FmYWZhZiJ9fQ==” title_width=”100″ woodmart_empty_space=””]
این فرآورده در چهار نوع زیر تولید می شود:
کره لاکتیکی بدون نمک: به ماده اولیه این محصول، باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده گردیده که باعث ایجاد طعم کمی ترش و دلپذیر شده است.
کره لاکتیکی بانمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن علاوه بر باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک، نمک نیز اضافه می شود .
کره غیر لاکتیکی بدون نمک: فرآورده ای است که به ماده اولیه آن باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک افزوده نشده و به “کره شیرین“ معروف است، این محصول جهت تولید روغن زرد یا روغن حیوانی و صبحانه مورد مصرف قرار میگیرد.
کره غیر لاکتیکی بانمک: محـصـولی که در آن مـاده اولیه باکتـری هـای تولیـد کننده اسید لاکتیک به آن اضافه نشده و مقـداری نمک مطابق استــاندارد به آن اضافه می گردد.” after_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLnRpdGxlLWFmdGVyX3RpdGxlIl19LCJzZWxlY3Rvcl9pZCI6IjYzZDdiNTA5ZGIyYWYiLCJkYXRhIjp7ImRlc2t0b3AiOiIjYWZhZmFmIn19″ after_font_size=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAudGl0bGUtYWZ0ZXJfdGl0bGUiXX0sInNlbGVjdG9yX2lkIjoiNjNkN2I1MDlkYjJhZiIsImRhdGEiOnsiZGVza3RvcCI6IjE2cHgifX0=” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2M2Q3YjUwOWRiMmFmIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzc3Nzc3NyJ9fQ==”]